Ajankohtaista

13.10.2021 | Rekry

Sinusta koneistajaässä?

Sinusta koneistajaässä?

Meillä on pian koneistusässän kokoinen paikka täytettävänämme, kun tehtävää hoitanut henkilö jää eläkkeelle. Jäljelle jäävä moniammatillinen ässäketju antaa rautaisen ammatillista taustatukea sekä pitää huolen mukavasta työilmapiiristä.

Työpäivä on nimensä mukaisesti päivätyötä, seitsemästä puoli neljään. Päivän sisältö poikkeaa perinteisestä koneistuksesta putkien jälkityö-koneistuksen verran sekä toivottavasti myös muulla osaamista laajentavalla työskentelyllä. Palkkapäivänä muistamme kilpailukykyisellä tuntipalkalla.

Koneistajan työkengät tulevat täytetyksi metallialan koulutuksella ja useamman vuoden kokemuksella. CNC-konetta Fanucin ohjauksella vie koneistaja, eikä toisinpäin. Tarvitaan myös täsmällistä ja reipasta työotetta sekä teknistä kuvanlukutaitoa, unohtamatta aitoa kiinnostusta metallialaa kohtaan. Jos osui ja upposi, niin laita hakemuksesi ja tähdätään siihen, että hakuprosessin jälkeen allekirjoitamme toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen, jossa ammattinimikkeen kohdalla lukee KONEISTAJA.

Olemme ammattiylpeä ässäporukka. Se on kirjoitettu isoin kirjaimin myös yrityksen arvoihin. Samoin henkilöstön ja asiakkaiden arvostus. Korkean yritysmielikuvan lupausta lunastamme joka päivä arjen pieninä ja suurina tekoina.

Työskentelemme ajan hermoilla olevassa, avoimessa ja nopeasti kehittyvässä työyhteisössä, Hollolassa. Meillä on metallituotteiden sopimus- ja projektivalmistuksen lisäksi mielenkiintoinen palvelu- ja tuotekokonaisuus, Alastek ja Monena.

Käy tutustumassa meihin:
www.summanen.fi
www.alastek.fi
www.monena.fi

Lisää tietoa saat soittamalla tuotantopäällikkö Tomi Putukselle, numeroon 040 064 7853.

Laita hakemusta tulemaan ja liity ässätiimiin: tomi.putus@summanen.fi. Haku päättyy 31.10.2021.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Tomi Putus

Tuotantopäällikkö

Tomi Putus

Ota yhteyttä:
+358 40 064 7853
tomi.putus@summanen.fi