Ajankohtaista

21.10.2021 | Blogi

Mikä ihmeen Ässä?

Mikä ihmeen Ässä?

 

Sana ”ässä” on vilahdellut siellä täällä viestinnässämme jo jonkin aikaa. Olet kenties ihmetellyt, että mistä ihmeen Ässästä nyt puhutaan.
Ässä -ajatus on osa yrityksemme suurta kokonaiskuvaa. Se on isoilla kirjaimilla arvoihimme kirjoitettu ja arvostettu. Se on jokapäiväistä toimintaamme, tapoja toimia ja ennen kaikkea osaamista. Avataanpa siis hieman tarkemmin pienen sanan suurta merkitystä.
 

Ässä on korttipakan ensimmäinen kortti, ykkönen ja ässän arvo on korttipeleissä yleensä suurin. Läväyttämällä pöytään kokonaisen ässäsuoran tulee yleensä voitto kotiin. Kuvaa hyvin tahtotilaamme.

Ässä on myös aakkosten 19. kirjain ja yrityksemme nimen ensimmäinen. Joissakin kielissä s-kirjaimia on moneksi ja niin on tätä nykyä myös Summanen. Summasella on useampi ässä hihassa – niin alihankintavalmistusta kuin omia tuotteitakin, Alastek ja Monena.

 

Ässä on ennen kaikkea arjen sankari, joka tekee työtään ammattiylpeästi. Hän on tietäjä ja taitaja omalla osaamisalallaan, joka tulee paikalle ja pelastaa tilanteen. Ässämme ovat persoonina helposti lähestyttäviä avoimuuden, hyväntuulisuuden ja palvelualttiuden kautta. Ässä on osa ässäketjua, moniammatillista osaajajoukkoa, ja ketju on tasan niin vahva kuin sen jokainen silmukka. Senpä vuoksi meillä onkin hyvin yhteen hitsautunut porukka ja vahvistamme sekä täydennämme toisiamme.

 

Tässä hetki sitten Facebookissa oli ässiemme keskustelua rankan työviikon jälkeen. Yksi totesi, että ”olen ansainnut yhden kierroksen klassikoita” (konvehteja). Johon toinen totesi ”todellakin oot ansainnut. Täällä nautin pari lasia chileläistä”, johon keskustelun aloittaja ”meillä oli säpinä viikko ja ennen kaikkea meillä on huippu porukka, kippis” johon tuli vielä kuittaus ”juuri näin. Hyvä ässätiimi! Kippis!”.

 

Tähän kiteytyy hyvin ässähenki. Maljannosto koko ässäporukalle!

                     

 

Kirjoittaja: Yleisässä Tanja

Jutellaanko lisää?

Jutellaanko lisää?

Tanja Lundén

Toimitusjohtaja

Tanja Lundén

Ota yhteyttä:
+358 40 588 4114
tanja.lunden@summanen.fi