Ajankohtaista

1.3.2022 | Blogi

Monien mahdollisuuksien moniottelija - Summanen

Monien mahdollisuuksien moniottelija - Summanen

Tunnet meidät jo metallituotteiden taiturina, mutta olemme enemmänkin kuin pelkkä valmistaja. Korkeatasoinen osaaminen, moniammatillisuus, laaja palvelukokonaisuus ja ymmärrys tekemiseen tekevät meistä lyömättömän moniottelijan. Suo itsellesi pieni lukuhetki, niin saat tietää toimintatavoistamme lisää.

Omien ja alihankintatuotteiden valmistus antaa meille ymmärryksen ja kokonaisnäkemyksen asiakastarpeista. Laaja-alaisen ja moniammatillisen palvelukokonaisuuden ansiosta pystymme ne täyttämään. Moniottelijana ja -taiturina tiedämme mitä, miksi ja kenelle työtä teemme. 

Monitaituruus on kuitenkin vain kuori ilman syvältä kumpuavaa rakkautta lajiin. Summasella se on toisesta välittämistä, ammattiylpeyttä, uteliaisuutta ja tinkimättömyyttä. Ulkoistettu kumppanisi, joka hoitaa asiaasi kuin omaansa

Sinä olet prioriteettimme numero yksi. Luottamuksesi on työmme perimmäinen mahdollistaja ja haluamme olla 100 %:sti sen arvoisia. Välittämisen voima pitää koneemme pyörimässä.

– Meille on kunnia-asia saada palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin: meillä työtä tekevät parhaat mahdolliset tekijät, ylläpidämme tiivistä moniammatillista vuoropuhelua ja yhdessä tekemällä saamme aikaan parhaat ratkaisut ja toteutukset, sanoo Summasen toimitusjohtaja Tanja Lundén.


Summasella kumppanuus on muutakin kuin pullakahvit ja putkien taivuttelua. Kumppanuudella tavoittelemme sitä, että sinulla jää aikaa muihin asioihin kuin siihen, jossa voimme tarjota osaamisen käyttöösi.

– Olemme asiakkaamme ulkoistettu asiantuntija tuotteen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Parhaimmillaan otamme hoitaaksemme koko asiakkaan tuotantoprosessin aina teknisestä- ja muotoiluosaamisesta tekniseen tietohallintoon, tuotantoon, varastointiin ja logistiikkaan. Tämän lisäksi pidämme huolen siitä, että materiaalivirta kulkee oikeassa tahdissa ja tuotteet lähtevät silloin kun on sovittu.

Meille on tärkeää tuntea työrytmisi ja tarpeesi. Jotta voimme olla avuksi, on meidän toimittava samassa tahdissa:

– Olemme saaneet hyvää palautetta siitä, että vastaamme asiantuntevasti ja nopeasti. Tiedon nopea ja luotettava välittäminen on tärkeää, tiivistää Summasen markkinointivastaava Tuulia Erola.

 

Pidämme asiat yksinkertaisina ja luotamme omaan tekemiseen

Yli kuudenkymmenen vuoden kokemus alihankintatöistä on kehittänyt osaamisemme korkealle tasolle, sillä yksikään asiakastyö ei ole samanlainen. Teemme aina sen mitä olemme sinulle luvanneet. Jos takataskustamme ei löydy sopivaa ratkaisua, kehitämme sellaisen:

– Emme tuijottele muiden tekemisiä, vaan keskitymme omaan tekemiseen. Vaalimme työympäristömme uusia ideoita ja mahdollisuuksia tukevaa ilmapiiriä ja pidämme asiat yksinkertaisina. Tämä yhtälö näkyy asiakkaalle usein esimerkiksi entistä parempina tuoteratkaisuina, viestintänä, edullisempina hintoina sekä varmempana toimitus- tai materiaaliketjujen hallintana. Meidän ei tarvitse olla monimutkaisia ratkaisuissamme eikä toimintatavoissamme, Lundén sanoo.


Parhaat ideat syntyvät turvallisessa ja vapaassa työympäristössä, jossa voi olla oma aito itsensä. Hyvinvointi, työssä viihtyminen ja yhteiset onnistumiset heijastuvat sinulle asti. Yhdessä tekemällä uusia ideoita pallotellaan niin kauan, että murikasta hioutuu aito timantti. 

–  Hyvä tekemisen meininki ja persoonallinen ote erottavat meidät muista. Juuri keskustelut ovat yksi keskeisimmistä työtapojamme määrittävistä tekijöistä: täällä asiakkaan haasteita pohditaan yhdessä matalalla kynnyksellä ja niin ne myös ratkaistaan, Lundén jatkaa.

– Avoimuus on se avain, Erola summaa.

Ja juuri se lienee Summasen salaisuus. 

 

Olemme onnistuneet, kun sinä onnistut

Pitkäaikaiset kumppanuudet sekä asiakkaiden iloiset palautteet ovat onnistumisemme parhaimmat mittarit. Stora Enson Lahden tehtaalle teimme käyttötarkoitukseen suunnitellut ja toteutetut varastohyllyt. Näin asiakkaamme sanoo kumppanuudesta kanssamme:

– Yllätys oli kuinka monta asiaa suunnittelussa tuli ilmi, jotka ratkaistiin siten että lopputulos oli timanttia, sanoo Mikko Siljander Stora Enso Packaging Oy:ltä. 

 

Yhteistyömme suomalaisen muotoilun legenda Yrjö Kukkapuron sekä Remmi-tuolin valmistuttajan, Modeon kanssa alkoi asiakkaan toimittaman mallin ja vanhojen tuotekuvien pohjalta. Tiukasta aikataulusta huolimatta kuvien digitalisoinnilla ja protokappaleilla varmistettiin, että ulkoasu on vähintään alkuperäisen veroinen.

– Yksinkertaiselta vaikuttava rakenne on harkittu tarkasti ja sen valmistus vaatii ammattitaitoa. Sellaista osaamista löytyy Summanen Oy:ltä, kommentoi Kukkapuro.

Kuva: Modeo / Hannakaisa Pekkala

 

 


Suunnittelijayhteistyö on aina ollut lähellä Summasen sydäntä. Parolan Rottinki sai riippukeinun kannattelijan yhteistyössä suunnittelija Hinni Korpelan kanssa. Parola Rottingin toimitusjohtaja Anitta Herranen kuvailee alkutaipaletta näin:

 – Tuotannon aloittaminen aivan uudella tuotteella on monimutkainen prosessi ja Summasella osataan ottaa suunnittelijan näkemys ja ohjeistus hienosti huomioon. Yhteistyö on saumatonta.

 

Kiitos että olet. <3


Metallituotteiden ässä on tässä, aletaanko hommiin yhdessä?  Lue lisää asiakastarinoistamme ja ota yhteyttä, niin tutustutaan!

Kysy lisää

Kysy lisää

Tanja Lundén

Toimitusjohtaja

Tanja Lundén

Ota yhteyttä:
+358 40 588 4114
tanja.lunden@summanen.fi