Metallituotteiden ässä on tässä, aletaanko hommiin yhdessä?

Tarvitsetko yksittäistä metalliosaa vai voisimmeko suunnitella koko lopputuotteen yhdessä? Me olemme kokonaisvaltainen kumppanisi projektin alusta loppuun. Kerro kuinka voimme auttaa ja voit luottaa siihen, että asiantuntijamme tarjoavat ratkaisun aina yksittäisistä materiaalivalinnoista oikeanlaiseen valmistukseen.

Ratkaisukeskeiset toimintatapamme takaavat paitsi oikeanlaiset lopputuotteet, myös kustannustehokkuuden. Helpotamme työtaakkaasi ja säästämme niin aikaa kuin rahaa.

Palvelut

Putkentaivutus

Putkentaivutuksen ässä palveluksessasi.
Usean vuosikymmenen putkentaivutuskokemuksella tarjoamme sinulle monipuoliset eri taivutusmenetelmät, kuten lesti- ja rullataivutukset sekä puristintaivutukset profiileille, latoille ja tangoille. Lue lisää, miten meillä laitetaan suorat mutkiksi.


Liitokset


Viimeistelyt

Viimeistelymenetelmät takaavat laadukkaan lopputuotteen

 


Muu tuotanto

 

 


Prototyypit ja suunnittelu


Tukitoiminnot


Erikoiskalustaminen

Summanen on metallituotteiden valmistuksen lisäksi myös erikoiskalustamisen ässä, omilla tuotemerkeillään Monena ja Alastek.

Monena on suomalainen markkinajohtaja eteis- ja aulakalustamisessa, kun taas Alastekin istuimet ja pöydät soveltuvat esimerkiksi hoivakoteihin, terveydenhuollon tiloihin sekä työ- ja oppimisympäristöihin.

Kysy lisää

Kysy lisää

Ilpo Vuorio

Tekninen myyntipäällikkö

Ilpo Vuorio

Ota yhteyttä:
+358 40 064 7843
ilpo.vuorio@summanen.fi

Esa Tanninen

Tekninen myyntipäällikkö

Esa Tanninen

Ota yhteyttä:
+358 40 505 9574
esa.tanninen@summanen.fi